Notícies:Ajuntament de Nàquera

Taller Triomfa amb els teus vídeos

24 feb 2020
Taller de videomaketing organitzat per CEEI (5 hores)

 

L'ús del vídeo en xarxes socials per a aconseguir augmentar la nostra presència i credibilitat com a marca està present des de fa molts anys, però encara així són moltes les empreses que retarden l'ús d'aquesta eina per no donar-li la importància que es mereix.

En un món en el qual el consum d'informació és cada vegada més frenètic, les marques i emprenedors han d'apostar per diferenciar-se i atacar directament a les emocions del seu futur client, i per a això no hi ha millor camine que el vídeo màrqueting.

En aquest taller aprendrem les principals eines que s'usen actualment per a aconseguir obtenir beneficis reals i tangibles, com són la visibilitat, l'autoritat i per descomptat les vendes.
Vols aconseguir vendre en pilot automàtic gràcies al vídeo?, i que tal tenir una comunitat de seguidors entorn de tu que realment siga fidel al teu producte o servei?
En tot això el vídeo màrqueting estratègic et pot ajudar, però hem de donar-li l'oportunitat de demostrar-ho, i per a això cal deixar de ser consumidor per a passar a ser creador.

Però atenció: aquest no és un taller per a aprendre a gravar o editar vídeos amb el teu telèfon, conèixer quines són les millors càmeres del mercat o com aconseguir música gratis per als teus vídeos. Ens elevarem a un nivell superior a tot això: Parlarem d'estratègia.

A QUI VA DIRIGIT?
Petites i mitjanes empreses, emprenedors digitals, infoproductors, coaches, consultors, terapeutes... en definitiva tot aquell que ja oferisca un producte o servei digitalment i vulga arribar més lluny gràcies al vídeo.
Aquest taller no està recomanat per a aquells que no tinguen definit encara el seu model de negoci o no confien a invertir per a créixer amb el que ja tenen. No cerquem el "fes-ho tu mateix i estalvia", sinó l'"inverteix, delega i fes-ho acompanyat"

PROGRAMA:

  • El paper del vídeo màrqueting en l'empresa moderna.
  • Com aconseguir augmentar la teua visibilitat gràcies al vídeo, encara que acabes de començar.
  • Els tres secrets per a generar ingressos passius a través d'una estratègia de vídeo màrqueting.
  • Com augmentar dràsticament la teua autoritat i convertir-te en un referent del teu sector usant el vídeo.

PLACES: màxim 20 persones
DATES I LLOC: 5 de març de 9.30-14.30h. (5 hores) en CEEI València Aula Formación Edif. B, Avda. Benjamin Franklin 12. Paterna 
PREU: 100€ (IVA inclòs).

MATRÍCULA:

1. Preincripció açí
2. Enviar un mail amb el concepte WS7 a: formacion@ceei.net i t'enviarem els passos a seguir.